Nieuws Doelstelling Ontwerp Skatebanen/Skateparken Skateplaza Verhuur/Demo's Media/video Links Contact

Nederlands | English
-Skateboardles op het schoolplein.
-Facebook like-pagina
-Miniramp-verhuur optie's
-Miniramp-battle 2010 video 1
-Miniramp-battle 2010 video 2
-Miniramp-battle 2010 video 3
-Miniramp-battle 2010 video 4
-Miniramp-battle 2010 video 5
-Miniramp-battle 2010 video 6
-Miniramp-battle 2010 video 7
-Miniramp-battle 2010 final edit
-Miniramp-battle 2009 Video 1
-Miniramp-battle 2009 Video 2
-Miniramp-battle 2009 video 3
-Miniramp-battle 2009 Video 4
-Miniramp-battle 2009 Video 5
-Miniramp-battle 2009 Video 6
-Miniramp-battle 2009 Video 7
-Miniramp-battle 2009 Video 8
-Miniramp-battle 2009 Video 9
-Miniramp-battle 2009 Video 10
-Miniramp-battle 2009 Final-edit
-Miniramp-battle 2009 Prijsuitreiking
Miniramp en skateparcour schoolplein in Hoogeveen -
Veel miniramp en skateparcour plezier in Hoogeveen op het pleinfeest georganiseerd door stichting welzijnswerk Hoogeveen.
Voor 1 dag is er door ons een skatebaan opgebouwd waar de kinderen gebruik konden maken van stepjes, skateboards en bmx.
Naast het zelf uitproberen van de skateboards konden de kinderen ook skateboard-les krijgen op de skateramp en op de skate-obstakels, heerlijk zo'n skatepark een dagje exact voor je huis of in je straat!!
Ook interesse in de huur van een miniramp of skateparcour stuur dan een mailtje naar info@skateparken.nl
<< Reacties: 0

Miniramp op het skate-event 2014 in Wassenaar -

Voor het 2de jaar stonden wij deze zomer met onze brede miniramp-versie op het skatepark in Wassenaar om een bijdrage te leveren aan het skate-plezier op het jaarlijkse skate-event, zoals je kan zien waren alle skateboarders en de organisatie van het jongerwerk dol enthousiast en maakten we van de gelegenheid gebruik om een mooie foto van ieder te maken bovenop de skatebaan.Ook interesse in het huren van een miniramp of skateparcour stuur dan een mailtje naar info@skateparken.nl
<< Reacties: 0

Miniramp op Woodlands 2014 in Bergen -
Woodlands is een prachtig jongeren evenement waar van alles voor de jeugd van de regio Bergen georganiseerd word, naast vele optredens van allerlei artiesten kon er ook gebruikt gemaakt worden van de miniramp. De skateboarders hadden hierdoor een compleet goed bestede dag, lekker skaten op de skateramp en tussendoor chillen met allerlei mensen en vrienden. Een topdag mede mogelijk gemaakt door Rollin skateshop uit Alkmaar.
Ook interesse in het huren van een skateramp of skateparcour stuur dan een mailtje naar info@skateparken.nl


<< Reacties: 0

Miniramp of skate-parcour huren in 2014 -

In 2014 staan wij met ons Transmission skateteam weer voor u klaar om skatedemo's, skateclinics, skateevents enz....voor u te verzorgen.

De miniramp heeft vele namen: skatebaan, halfpipe, skateramp, de huur van een miniramp kan al voor een niet al te hoog bedrag omdat we alles zelf regelen,vervoeren en monteren, klik hier voor de miniramp-verhuur optie's. In ieder geval kunt u bij ons in 2014 weer terecht om al uw wensen te vervullen, voor een skateboard-demonstratie, skateboard-clinic, skateboard-les enz... kunt u hier de nieuwe standaard offerte aanvragen.

Ook verhuren we complete skateparken/skatebanen, we kunnen op deze manier een beschikbaar plein tijdelijk naar wens inrichten. De mobiele-miniramp en verschillende skate-obstakels worden dan als een totaal mobiel-skatepark geplaatst, klik hier voor wat impressie foto's

Aan de linkerzijde van onze website kunt u onze Miniramp-battle wedstrijd bekijken die wij elk jaar online organiseren. Hier kunt u zien wat er allemaal mogelijk is op een skateboard in de Miniramp.

Check via deze link onze meest sensationele Fly out Ramp to Vert.

Like en volg al onze bezigheden: https://www.facebook.com/TransmissionSkateparks

Hier kun je al onze miniramps checken die recent actief zijn in de verhuur met de laatste activiteiten die hebben plaats gevonden en zo alle mogelijkheden bekijken voor een tijdelijke skatebaan,skatepark of miniramp bij je in de buurt ,indoor of outdoor alles is mogelijk met onze mobiele skateramps.

Tenslotte hieronder nog een filmpje van de Transmisson Promo dvd

Namens het Professionele Transmission team,

Erwin Riezebos en Dave Jansen


<< Reacties: 0

Pagina: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22  >>

 Unknown Media.com